restaurant

Zin om achterover te leunen en te ontspannen terwijl je uitkijkt over het water in de sfeervolle Bar Noir? Vaar over 't IJ en word omringd door de flikkerende lichten van onze hoofdstad. Of heb je zin in een feestje in de sneeuwwitte La Salle Neige? Waar onze beruchte helderwitte bedden de zaal oplichten in elke gewenste kleur of stemming. Niets moet en alles mag.

De Supperclub Cruise ligt aangemeerd achter het Centraal Station, het driedekse zwaargewicht haalt je om 18:45 uur op bij Steiger 14 en neemt je mee naar een nacht om niet te vergeten. Hier geniet je van een avond vol spektakel, een heerlijk 5-gangen chef's menu (€ 65,-), vernieuwende DJ’s en spraakmakende performances. Aan het einde van de avond zet onze kapitein je af waar het allemaal begon.

Geniet van een internationale keuken in ware Supperclub stijl, kies van onze mooie wijnkaart of ga voor die ene cocktail die de avond op gang brengt. Om een idee te krijgen van hoe een 5-gangen diner eruit ziet, klik je hieronder op food. Er wordt altijd rekening gehouden met eventuele dieetwensen of allergieën.

evenementen

Je kunt de Supperclub Cruise afhuren en het evenement zelf plannen, of je kan ons vragen om een op maat gemaakt concept te creëren. We hebben ons eigen, ervaren en creatieve team van chefs, artiesten, entertainers, DJ’s en VJ’s die al jouw wensen kunnen omzetten naar een realiteit. Scroll omlaag voor een paar van de mogelijkheden die laten zien waarom Supperclub Cruise de perfecte locatie is voor iedere gelegenheid. Voor meer informatie over het huren van de locatie kan je contact opnemen met onze sales afdeling via sales@iqcreative.nl of +31 (0)20 344 64 27.

bruiloft
Supperclub Cruise is een officiële trouw locatie. 
Wat is er romantischer dan trouwen op een originele locatie, in de buitenlucht tegen het prachtige decor van het Amsterdamse IJ? Stel je eens voor, een violist bij binnenkomst, de ceremonie die wordt voltrokken op het buitendek, gevolgd door een diner op de karakteristieke bedden in La Salle Neige. 

bedrijfsevent
Geen trouwplannen, maar ben je op zoek naar een fantastische locatie voor een bedrijfsevent? Wat dacht je van een cocktail workshop tijdens de zonsondergang op het buitendek? Of een culinair 4-gangendiner met als afsluiter een knallend feest in La Salle Neige?

dance-event
Op zoek naar een unieke setting voor jouw dance-event?
Supperclub Cruise beschikt over unieke venues, intense geluidsinstallaties en vernieuwende lichtshows waarmee je gegarandeerd onvergetelijke clubavonden organiseert. 

club agenda

Terug Naar Toen Nijmegen at Supperclub Cruise
Do 19 jul 22.00 - 04:00
Terug Naar Toen - Nijmegen
Schip Ahoy, Schip Ahoy! Donderdag 19 Juli gaat Terug naar Toen varen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse! lees meer
tickets
Deepsense at Supperclub Cruise
Vr 20 jul 15:00 - 21:00
Deepsense - Nijmegen
Ervaar de ondergaande zon, de wind door je haar, kom dansen. Zie je daar! lees meer
tickets
Hed Kandi at Supperclub cruise
Za 28 jul 18:00 - 0:00
Hed Kandi Cruise Edition - Amsterdam
Maak je klaar voor de ultieme Hed Kandi boat party! lees meer
tickets
bekijk volledige agenda

highlights

team

Joeri Salet is sinds juli 2017 mede-eigenaar van Supperclub Cruise. De vierentwintigjarige ondernemer, werpt mede dankzij zijn leeftijd een frisse, nieuwe blik op de cruise en haar concepten. Joeri begon ooit als barman bij Supperclub waarna hij doorgroeide tot programmeur. Daarnaast is hij een graag geziene gast in de dancescene en draagt hij hier actief aan bij door regelmatig nieuwe concepten te creëren. 

Supperclub Cruise hecht veel waarde aan toegankelijkheid en veelzijdigheid voor haar gasten maar zeker ook voor haar personeel. Alle leden van het team krijgen de kans zichzelf te ontplooien in de richting passend bij zijn of haar ambities. Dit versterkt de teamspirit; de drijvende kracht achter Supperclub Cruise!

lees meer
historie

De Supperclub Cruise werd in 1960 gebouwd als passagiersschip 'Pieter Caland', genoemd na de innovatieve civiel ingenieur in dienst van Rijkswaterstaat. Het schip was enorm modern voor haar tijd en was voorzien van een koninginnen hut omdat koningin Juliana met regelmaat een bezoek bracht aan het schip. Achter het stuurhuis zit nog steeds een ouderwetse kaartenkamer. Mocht je binnenkort een bezoek brengen aan de Supperclub Cruise, vraag dan vooral om een kleine tour door de klassieke en authentieke stuurhut. 

 

lees meer
dinerkaarten, kleding & meer

Op zoek naar het perfecte cadeau? Trakteer iemand op een ongewone avond uit met onze dinerbonnen, op eindeloos veel lekkere muziek met onze bekende CD's of misschien op een van onze custom made armbanden. Klik hier en neem een kijkje op onze webshop voor al onze goodies. 

lees meer

reserveren

Ontdek Amsterdam en andere havensteden vanuit een uniek perspectief en in een bijzondere setting. Gezellig, informeel en de perfecte manier om je tafel etiquette te vergeten en simpelweg te genieten van een goede sfeer. Reserveer je bed hier en onze chef zal je verrassen met een heerlijk 5-gangen menu voor €65,-. Natuurlijk mogen we niet de live performances, DJ's en andere eigenaardigheden vergeten. We zijn op vrijdag en zaterdagavond vanaf 18h45 geopend voor diner. Supperclub Cruise is ook geschikt voor groepsreserveringen.

contact

adres

Ruyterkade Steiger 14
+31 (0)20 3446403
info@supperclubcruise.nl

Klik hier voor de routebeschrijving
Parkeren: P1 parking: Prins Hendrikkade 20a (7 min. lopen)
*houd er rekening mee dat de aanlegplaats bij speciale events kan afwijken

openingstijden

vrijdag & zaterdag
18:45 - 01:00

supperclub downtown

Zin in een dansje na het cruisen? Of wil je een drankje doen voor het diner? Supperclub Cruise heeft ook een equivelent aan land in het klassieke Odeon gebouw in de binnenstad. In het Odeon bevinden zich ook het lokale biercafé HOPPA en de gezellige cocktailbar Apt. Klik hier om naar de website te gaan van Supperclub centrum.