de trouwdag van je leven organiseren
maak van je trouwdag een dag om nooit te vergeten.

Organiseer jouw trouwerij aan boord van de Supperclub Cruise. De unieke setting en sfeer van het cruiseschip zorgen ervoor dat jouw trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt.

Je bruiloft is misschien wel de meest bijzondere gebeurtenis van je leven en je wil natuurlijk dat je trouwdag vlekkeloos verloopt. Daarom staat ons team van professionele fotografen, creative directors, chefs, artiesten, entertainers, DJ’s en VJ’s voor je klaar om van jouw trouwdag een fantastische, zorgeloze en geheel door jou in te richten ervaring te maken.

drie dekken geheel voor jou alleen
Supperclub Cruise beschikt over 3 verschillende compleet door jou in te richten zalen die zowel apart als samen geboekt kunnen worden.

La Salle Neige (120m2) is een witte en inspirerende zaal. Deze zaal kan in no-time getransformeerd worden naar een volledige dansvloer. In deze zaal kan er veel gedaan worden met licht. Zo kunnen de meest bijzondere ambiances worden gecreëerd.

Le Bar Noir (130m2) heeft een stijlvolle en tikkeltje mysterieuze uitstraling. Deze zaal beschikt over een lounge met een bar, waar je samen met je gasten kunt genieten van onze chefs lekkerste cocktails en hapjes. Er kunnen in deze zaal verschillende bijzondere creaties worden gemaakt met het meubilair en elke soort opstelling is mogelijk.

we kunnen zelfs internationale wateren bevaren
Het Upperdeck is perfect voor trouwerijen in de openlucht. Vanaf het Upperdeck kijk je vanaf het schip uit over zeeën, rivieren en wateren naar keuze. We kunnen zelfs internationale wateren bevaren.

Elk dek biedt ruimte voor 250 personen in receptievorm, 100 personen tijdens een sit-down dinner en 200 personen tijdens een walking dinner. Gecombineerd biedt het schip ruimte voor 500 personen.

meer informatie? of wil je een keer langskomen op de cruise?

Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.