F.A.Q.
de meestgestelde vragen vind je hieronder, kijk of jouw vraag hiertussen staat.
restaurant
hoe maak ik een reservering?

Momenteel nemen we nog geen reserveringen aan voor ons restaurant. In de toekomst kun je weer reserveren via onze website.

wat is het entertainment op de avond dat ik kom?

Een bezoek aan supperclub cruise is een ervaring van begin tot eind. Je verwachtingen laat je achter bij de deur, je schoenen doe je uit voordat je plaatsneemt op bed en daarna… is alles een verrassing!
Ik ben vega/vegan/allergisch/op een strict dieet, kunnen jullie hier rekening mee houden?
Natuurlijk houden we rekening met speciale wensen. Vermeld deze in de comments bij de reservering en attendeer het personeel er nogmaals op wanneer je binnenkomt bij supperclub cruise.
wat is de dresscode?


Wij hanteren geen vaste dresscode. Heb je zin om dat sprankelende jurkje weer uit de kast te trekken, je mooiste schoenen aan te trekken en er fabulous uit te zien? Fantastisch! Lukt dat even niet? Wij houden van iedereen ongeacht hoe je eruit ziet of wat je aan hebt.

Ik ben iets verloren. Hoe contact ik jullie lost & found?

Wanneer je een item bent verloren kan je een mail sturen naar info@supperclubcruise.nl met daarin de datum waarop je het bent verloren en een beschrijving van het item inclusief een omschrijving van wat erin zat (vb. pasjes/sleutels/etc.)

club
hoe oud moet je zijn om binnen te komen?
De minimale leeftijd om supperclub cruise te bezoeken is 18+.
welke muziek wordt er gedraaid?


De muziek tijdens de club events verschilt per evenement. Wil je weten welke muziek er wordt gedraaid tijdens een club event? Check dan via onze agenda de informatie over het evenement.

hebben jullie m’n spullen gevonden?

Wanneer je een item bent verloren kan je een mail sturen naar info@supperclubcruise.com met daarin de datum waarop je het bent verloren en een beschrijving van het item inclusief een omschrijving van wat erin zat (vb. pasjes/sleutels/etc.)

waar vind ik de foto’s terug?

De foto’s vind je terug op de Facebookpagina van de organisatie van het evenement, check hiervoor het Facebookevenement via onze agenda.

Is er een garderobe of zijn er lockers aanwezig?

Dit verschilt per evenement. Indien er gebruik wordt gemaakt van lockers kan er bij de kassa een muntje worden gekocht waarmee je een locker kunt huren.