get inspired by previous events

perfect huwelijksfeest

Een bruiloft vieren op de Cruise? Geen probleem. Dit bruidspaar (zie foto’s) ging jou al voor en had een geweldig feest inclusief walking dinner, verschillende speeches en een eigen dj. Een alles-in-1 feest dus.

officiële heropening

Een oesterdame, een levend dessert en een spectaculaire vuurshow. Tijdens de officiële heropening van Supperclub Cruise werden de gasten verrast met entertainment gecombineerd met een walking-dinner en uitzicht over de Amsterdamse skyline.

winter wonderland bedrijfsevent

Verwelkomd door steltenlopers bij binnenkomst, goochelaars die de werkelijkheid even op z’n kop zetten en een vijflaagse taart geëscorteerd door een ijskoning en koningin. Afgelopen December transformeerde Supperclub Cruise in een ware Winter Wonderland compleet met Glühweinbar en een levensechte iglo op het bovendek.

blend event

Afgelopen maart vond er een Lifestyle, food, fashion & beauty event plaats op Supperclub Cruise. Een totale diner ervaring met live muziek en spectaculaire optredens in La Salle Neige gevolgd door een afterparty tot diep in de nacht.

fonky sales bedrijfsevent

Fonky Sales organiseerde een onvergetelijk bedrijfsfeest voor haar personeel met motiverende speeches gevolgd door een walking-dinner met finger (licking) food. Ze combineerden werk met plezier en sloten af met een knallend feest.