Who we are?

Wij streven ernaar zoveel mogelijk memorabele momenten te creëren…

Dit uit zich in de planning en realisatie van unieke en doeltreffende evenementen, de diensten die wij leveren, de creativiteit die wij toevoegen aan elk event en diner avond maar zeker ook hoe wij alle wensen van onze gasten en klanten weten te realiseren.

Het team

Alle leden van het team krijgen de kans zichzelf te ontplooien in de richting passend bij zijn of haar ambities. Dit versterkt de teamspirit; de drijvende kracht achter Supperclub Cruise! Op zoek naar een baan? Bekijk hier de vacatures.

Joeri

mede-eigenaar

Mitch

chef

Jade

sales

Geschiedenis

Supperclub Cruise werd in 1960 gebouwd en was eigendom van de Rotterdamse haven autoriteit als passagiersschip Pieter Caland. Het schip was erg modern voor haar tijd met een ingebouwde koninginnen hut voor voormalig Koningin Juliana. Zij was een regelmatige bezoeker en zette het schip vaak in om haar gasten de Rotterdamse havens te tonen.

In 2003 kocht Bert van der Leden het schip en bracht het naar Amsterdam om het te transformeren in een varende versie van Supperclub. Sinds 2017 is Joeri Salet mede-eigenaar. Zijn vernieuwende visie resulteerde in een renovatie aan het schip om zo de vraag op de evenementenmarkt te kunnen beantwoorden.

IQ Creative en Supperclub

IQ Creative is een restaurant en evenementen groep gevestigd in Amsterdam, opgericht door Bert van der Leden. In 1999 kocht hij het populaire Supperclub waar het allemaal begon…

Tegenwoordig beschikt IQ Creative over 12 verschillende hospitality-concepten in Amsterdam. IQ Creative staat bekend om het nemen van risico’s, het introduceren van nieuwe keukens en haar innovatieve en creatieve ideeën. Dit maakt hen een unieke speler in de branche. Uitnodigende interieurs en een relaxte omgeving waar eten en drinken gecombineerd kan worden met werken, netwerken en socializen. IQ Creative is niet gebonden aan regels, behalve het consequent ontwikkelen van moderne en verrassende restaurant concepten.